Asztrológia intenzív tanfolyam kezdőknek

AZ UNIVERZUM ÜZENETE

 

 

Asztrológia tanfolyam, intenzív, kezdő szintű – Gál Judit vezetésével

2014. április 17-től, csütörtökönként, 12 alkalommal (július 10-ig) alkalmanként 18-20 óra között.


Helye: Inspirál Stúdió, Bp. IX. Páva u. 6. II. em. (Kapukód:22)
Ára: 30.000.- Ft/fő. Kedvezményt kap, aki hoz magával még egy vagy több embert.
Egy plusz fő után 5.000 Ft a kedvezmény, ha tehát pl. két főt tud valaki szervezni, neki csak 20.000 Ft-ba kerül a tanfolyam.

Jelentkezni lehet: Gál Juditnál a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen,
vagy a 30-896-6069 telefonszámon.

A Gál Judit által kidolgozott intenzív kurzus mindenkinek ajánlható, de különösen azoknak,
• akiknek kevés az ideje,
• akik nem szeretnének egy (majd még két-három) évet erre szánni, illetve akik tudják magukról, hogy a kitartás hiányzik fő erényeik közül,
• akiknek indíttatásuk van felfrissíteni, vagy rendszerbe foglalni már megszerzett ismereteiket,
• akik az asztrológiát kiegészítésként kívánják alkalmazni más tanulmányaik mellett.

Ez a tanfolyam bár rövid ideig tart, de az általa elérhető tudás az idővel fordított arányban áll.
Ugyanis egy kezdő szintű ismeretanyagot tartalmazó, közel háromszáz oldalas jegyzet képezi az alapját, s ezt egészíti ki az összesen 24 „élő” óra – a leglényegesebb összefüggések megvilágításával.
Az intenzív minősítés pedig nem csak képes beszéd, a sűrített anyag elsajátításához hétről- hétre komoly szellemi befektetés szükséges.

A bővebb, illetve a tanulmányok folytatására vonatkozó részleteket megtalálod a http://www.karmaasztrologia.com/p/tanfolyamok-csoportok.html linkre kattintva és a felugró oldalt az Asztrológia tanfolyam címszóhoz görgetve.

Egy régebbi hallgató véleményét idézem kedvcsinálóként:
"Ha érdekel az asztrológia, de túl bonyolultnak gondolod ahhoz, hogy valaha megtanuld, feltétlenül ajánlom Gál Judit kezdő tanfolyamát: strukturált és logikusan felépített tananyagon keresztül, fokozatosan ismered meg a horoszkóp legfontosabb elemeit.
Ha szeretnél asztrológiával foglalkozni, ezért össze-vissza olvasol mindenfélét, ez a tanfolyam segít rendet tenni az egymásnak ellentmondó információk káoszában, és stabil alapokat nyújt későbbi tanulmányaidhoz.
Ha érdekel az asztrológia, de meglehetősen szkeptikus vagy mindennel kapcsolatban, amit nem lehet megfogni és megszagolni, akkor azért ajánlom, mert megismerkedhetsz az asztrológia matematikai/ csillagászati alapjaival, és megtapasztalhatod az asztrológia hasznát saját életedben.
Ha kíváncsi vagy mindenre, ami él és mozog (és arra is, ami nem), akkor feltétlenül itt a helyed.
Ha szeretnéd jobban megérteni saját magadat és a körülötted élőket, olyan eszközzel ismerkedhetsz meg, ami talán a leghatékonyabb erre a célra.
Ha éppen válságban vagy, saját problémáidat új megvilágításban láthatod, és elindulhatsz egy olyan úton, amiről korábban nem is gondoltad, hogy létezik.
És ha egyszerűen szeretnél jól szórakozni, miközben tanulsz is valamit, akkor ennél a tanfolyamnál nem is ajánlhatnék jobbat! Orsi"

További véleményeket találsz a http://www.karmaasztrologia.com/p/velemenyek.html link segítségével és az oldalnak az Asztrológia tanfolyamról összegyűjtött véleményekhez görgetésével.

Szeretettel látlak a kezdő kurzuson!
Gál Judit
asztrológus

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates