Mátrix Mix tanfolyam (alap és haladó)

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: 36-30-389-0524

 

5 évvel ezelőtt, agykontroll tanfolyam után indultam el spirituális utamon. Ekkor indult el életem egy új szakasza. Spirituális érdeklődésemet addig csak olvasás által elégítettem ki, a gyakorlati technikákat csak ekkor kezdtem el tanulni, használni. A gyógyító, harmonizáló technikák tanulását Reikivel kezdtem, megszereztem a mesteri fokozatot is. Azután Aroló tanfolyamokat végeztem a RAI szervezetnél Tifár I-es fokozatig. Majd szellemgyógyászatot az V-ik fokozatig, Pszí-sebészetig, Angyaltanfolyamokat, kristályprogamozást, kristályprogramozás tanár is lettem, majd ingázást és radiesztéziát, aura- és csakraterápiát tanultam, Részt vettem Drunvalo Melchizedek Szívmegnyitás tanfolyamán, ahol Merkaba légzéstechnikák segítségével aktiválták összekapcsolták a szívet a homlokcsakrával, megtanították, hogyan éljünk a szívünkből.  Esszénus mesterképzésen is részt vettem. Ezeken a tanfolyamokon tanultak folyamatosan vezettek a spirituális utamon, ahol most már otthon vagyok. Elhivatottságot érzek az emberek segítésében, gyógyításában.

2013-ban belső hívásra eljutottam Brazíliába Joao De Deus spirituális gyógyítóhoz. Az ott kapott spirituális élményeim meghatározóak az életemben. 2014-ben újra visszatértem, és testi, lelki és spirituális fejlődésem tovább haladt.

2013-ban végeztem el a Mátrix Mix tanfolyamot, majd a Szellemsebészet tanfolyamot. Több mint egy éves gyakorlat, tapasztalat után lehetőséget kaptam ennek a technikának a tanítására Gyurácz Esztertől, a technika megalkotójától.

Ez a rendszer egy összetett, tisztító, érzelmi átalakító és gyógyító rendszer. Főleg a lélek által letöltött negatív dolgokat és negatív érzelmeket segít átalakítani pozitív energiává. Minden olyan érzelmet, negatív megtapasztalásokat és érzelmi sérüléseket is segít kitisztítani és helyrehozni, átalakítani, ami zavart okoz az embereknek a pozitív élet megvalósításában. Segít abban is, hogy a fizikai betegségekből gyorsabban meggyógyuljunk.

 

A Mátrix Mix tanfolyamokról bővebben:

Alaptanfolyam:

Itt megkapod Jézus által azt a Beavató Gyógyító Energiát, amivel magabiztosan leszel képes használni ezt a technikát. Megtanulod az alap technikai részt, ésannak különböző formátumait. Ami a lényeg: Nem kell kívülről megtanulnod semmit, hanem csak olvasnod kell abban a sorrendben, ahogy meg van írva és az alapján elvégezni az energiahullámok segítségével azt a tisztító, átalakító feladatot, ami ebben a részben benne foglaltatik, mind magadon, mind pedig másokon.

Kapsz Merkaba Beavatást. Megtanítjuk Neked a Merkaba helyes használatát, amivel minden helyet képes vagy letisztítani és sokkal tisztább energetikában lehetsz minden áldott nap (otthon, munkahelyeden, vagy bárhol, ahová elutazol)

Megtanítjuk, hogyan tudsz 100 %-os tiszta csatornában és energetikában munkálkodni és elvégezni a tisztító és gyógyító feladatokat.

Az alaptanfolyam időtartama 2 nap, az ára: 30.000.- Ft

 

 

Haladó tanfolyam:

Itt megtanulod a gyógyítás másik felét használni. Újabb beavatást kapsz, hogy magasabb szintű gyógyító energiákat legyél képes tisztán, önzetlenül, tiszta szándékkal és szeretettel használni.

Ezen a tanfolyamon megtanulod, hogyan kell kitisztítani a bennünk lévő archetípus mintákat, az ősmintákat, amit a lélek hozott magával. A sérült mintákat, amiket átvettünk a szülőktől, nevelőktől, tanároktól, stb. Előző életek kitisztítása. Megbocsátással kapcsolatos több oldalas téma átalakítása. Különféle pozitív dolgoknak a betöltése, amikre szükségünk van. Belső gyermek kitisztítása. Különféle negatív dolgoknak az érzelmi, mentális, spirituális majd fizikai szintű átalakítása pozitívvá. Aurában, csakrákban lévő olyan szimbólumok, amiket nem használunk és blokkolhatják az életünket. Átkok, rontások, szerelmi kötések eltávolítása, pozitív energiával.

A kitűzött pozitív céllal kapcsolatban levő jelen életbeli blokkok, fogadalmak, ígéretek tisztítása, stb. Istennel kapcsolatos témák tisztítása.

A tanfolyam egészségi és gyógyítási résszel zárul.

Megtanuljuk, hogyan kell önmagadat 15 perc alatt megtisztítani. Ezzel a technikával magadat és másokat is tudsz kezelni, sőt hogyan kell másokon ezt a technikát, ha valaki nem tud eljönni hozzád. Őt hogyan tudod távolról kezelni.

A Haladó tanfolyam időtartama 2 nap, ára: 30.000.- Ft

 

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet és szeretnél Te is Önmagadon és másokon segíteni, akkor itt az alkalom, jelentkezz a tanfolyamra. Lelkem minden szeretetével ajánlom fel segítségemet.

Amennyiben nem szeretnéd a tanfolyamot megtanulni, de szükséged van segítségre valamilyen testi és lelki problémád megoldásában, abban is tudok segíteni.

Sok szeretettel: Tuhela Julika

 

 

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates