Meditációk
• csakra
• teremtés
• elengedés
• megbocsátás
• belső gyermek
Energia-gyógyászat Deekshával
Hangterápia, Hangfürdő
Gyógyító mandalák

 

Tel: + 36 70 363-7159

Bokor Fekete Mercédesz vagyok, két lányom van, 25 éve élek boldog párkapcsolatban.

2003 óta járom spirituális utamat. Angyalkártyával aztán a Kozmikus Tarot kártyával ismerkedtem meg, melyeket a mai napig használok, ha útmutatásra van szükség.
2005-ben Agykontroll tanfolyamot végeztem.
2007-ben találkoztam a deeksha energiával és 2010. májusban megkaptam a beavatást a deeksha energiájának közvetítésére Bruder Ildikótól, aki a Dél-Indiai Egység Egyetem kinevezett trénere.
2013. október végén Németh Renátánál részt vettem SVT (Spirituális Választerápia) alaptanfolyamon, majd novemberben elvégeztem az SVT haladó tanfolyamot is.
Három évig tanultam pszichológiát, pedagógiát, művelődésszervező tanulmányaim alatt a főiskolán.
Rendszeresen részt veszek tűzön-járáson, vízi újjászületésen, mert a fejlődés, tanulás soha nem állhat meg.

Meditációk

Csakra, -elengedés, -teremtés megbocsátás, - belső gyermek-meditációkat tartok, csoportos és egyéni formában is. Aki kipróbálja a meditációt, már rövid távon élvezheti kedvező hatásait: a kiegyensúlyozottságot, a nagyobb nyugalmat és vitalitást, valamint a kisebb alvásigényt. A fizikai hatások is rövid időn belül megtapasztalhatók: többek között gyógyulhat a fizikai betegség, normalizálódhat a vérnyomás, vagy javulhat az emésztés.

Energia-gyógyászat Deekshával

Gyógyítás, feltöltés, harmonizálás Deeksha energiával. Egyéni kezelés során a kliens csakráin végighaladva energiával töltöm fel azokat. Lelki problémák és fizikai betegségek esetén is eredményes.
Deekhsa energia: Megszabadítja az érzékeket az elme állandó, zavaróan befolyásoló hatásától, így a dolgokat tisztán, valóságosan, torzításmentesen érzékeljük és spontán, ok nélküli szeretetet, örömet, békét és belső csendet érzékelünk. Megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedésmintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi és fizikai gyógyulást.

Hangterápia, hangfürdő

Csoportos és egyéni kezelésre is van lehetőség. Egyéni kezelés esetén előfordul, hogy csupán a Tibeti hangtálakkal haladok végig a csakrák felett.
Az emberi test nagy része, kb. 70 százaléka víz, amely nagyon jó vezető.
Minden információt képes felvenni és továbbítani.
A hangfürdő erőteljes tisztulási folyamatot indít el a fizikai testben: támogatja a méregtelenítést, ezáltal erősíti az immunrendszert, oldja az energiablokkokat, görcsöket, aktivizálja a szervezet öngyógyító folyamatait. Segít megszabadulni a negatív érzelmektől is, többek közt a haragtól, a nehezteléstől, az önvádtól.
A hangszerek által keltett rezgések segítenek visszaállítani a testi-lelki egyensúlyt. A „koncert” során Tibeti hangtálakat, Tingshát, óceán dobot, esőbotot, kalimbát, Cimbellt, csörgőket használok.

Gyógyító mandalák

Gyógyító mandalákat is festek, megrendelésre is.
A mandalát nézve, a képre koncentrálva harmonizálhatjuk magunkat, a nekünk tetsző képpel gyógyíthatjuk testünket, lelkünket, kikapcsolódhatunk stresszes világunkból, és rég elfeledett igazságokra, emelkedett, tiszta gondolatokra és különleges összefüggésekre ébredhetünk rá.

inSpirál Nagyterem II.

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates