• Stresszoldás kineziológiával,
   Bach-virágterápiával,
   Aromaterápiás tanácsadással
• Egészségmegőrzési és életviteli útmutatás
• Spirituális útmutatás Angyalkártyákkal

 

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel: 70/592-1826

 

Mint sokan mások, én is igyekeztem a szülők jó példáját követni és „rendes” végzettséggel munkát vállalni. Főiskolai diplomám szerint közgazdász vagyok, azonban mire a tanulmányok végére értem, már el-elterelgetett az Univerzum az Igazi Utam felé.
Bár mindig is foglalkoztatott a gondolatok teremtő ereje, a spirituális világ, a fizikai tünetek lelki háttere és egyáltalán az egészséges lélek (és ami mögötte van), érdeklődésem a húszas éveim elején mélyült el igazán e témákban.
Az igazi „áttörés” akkor történt, amikor magam is ízelítőt kaptam egy tipikus stressz okozta betegségből.

Az elmúlt években több különböző tanfolyamot végeztem. Képesítést szereztem fülakupunktúrás addiktológiából, One Brain kineziológiából, Bach-virágterápiából, majd alapszintű Aromaterápia képzéssel és Angyalkommunikációs tanfolyammal is bővítettem ismereteimet.

Mai emberként egy felgyorsult világban élünk, így a még egészséges mértéknél jóval többször találkozunk a stresszel. Ennek következménye a mind gyakoribb testi tünet, betegség, melyekkel szemben sokszor értetlenül állunk.
Legtöbben a tünetek enyhülése, megszűnése után rutinszerűen visszatérnek a mindennapok taposómalmába. De ha megállunk egy pillanatra és magunkba tekintünk, rájövünk, hogy kellő önismerettel felfedezhetjük valódi problémáinkat, és életszemléletünk megváltoztatásával, pozitív hozzáállással, teremtő gondolatainkkal változtatni tudunk!

Ha úgy érzed, nem találod a kiutat a mókuskerékből, megoldatlan problémáid, tanulási nehézségeid vannak, vagy egyszerűen csak nehéz a lelked, keress bátran, szeretettel várlak! :)

Kezeléseim egymással kombinálva is igénybe vehetők, árkedvezménnyel.

Stresszoldás és lélekápolás:
- a kineziológia módszereivel: 7.000 Ft/kezelés
- Bach-virágterápiával: 2.500 Ft
- alapszintű aromaterápiás tanácsadással: 2.000 Ft
Egészségmegőrzési és életviteli útmutatás: 4.000 Ft
Spirituális útmutatás Angyalkártyákkal: 2.500 Ft

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates