Szülésfelkészítés

Kedves Kismama!

Ha életed egyik legnagyobb eseményére - a kisbabád megszületésére - megfelelően felkészülsz, kevésbé érhetnek váratlan események, sokkal nyugodtabb, bátrabb és kiegyensúlyozottabb leszel.
Ezáltal pedig megfelelően tudnak áramolni a boldogsághormonjaid, amelyek hozzá segítenek ahhoz, hogy gyermeked világrahozatala egy problémamentes, igazán örömteli esemény legyen.

Célszerű a pároddal, vagy azzal a személlyel jönni, aki bent lesz a szülésnél, de természetesen egyedül is jöhetsz.

Témák:

- megbeszéljük a vajúdás-szülés menetét, hogy mi történik amikor érkezik a babád
- külön kitérünk a szülés testi és a szülés lelki folyamataira is
- részletezzük a szülés megindulásának a jeleit, hogyan tudod eldönteni, hogy valóban megindult a szülésed
- megbeszéljük, hogy mit tehetünk azért, hogy könnyebb legyen a szülésünk (méhszájpuhítás, gátmasszázs, gátizomtorna, homeopátia, gyógynövények, stb.)
- azt is átbeszéljük, hogy hogyan viszonyulj a fájdalom kérdéséhez, hogyan legyen könnyebb, hogyan éld meg jobban- a gyakorlatban is kipróbálunk többféle vajúdási, szülési pozíciót
- elmondom, megmutatom, hogyan tud segíteni a párod/segítőd a természetes fájdalomcsillapításban és apró trükkökkel hogyan tudja könnyebbé tenni a szülés csodálatos óráit (masszázstechnikák, borogatások, kiegészítő segítségnyújtás, stb.)
- írásos formában oda adom, hogy mit vigyél magaddal a szülőszobára
- tanulunk légző gyakorlatokat
- felteheted bármilyen kérdésedet
- az óra végén pedig csodálatos zene kíséretében tartunk egy kellemes relaxációt, amikor felvesszük a babával a kapcsolatot és lélekben is és készülünk a szép megszületésére.
A felkészítőhöz adok egy saját magam készítette filmecskét (DVD-n), amelyen megnézhetitek, hogyan képesek a nők könnyedén, mosolygós arccal is szülni.
Csodálatos ez a film, erőt szokott adni a kismamáknak. Hozz magaddal egy kényelmes laza váltóruhát (a kísérődnek nem fontos átöltözni), meg ennivalót, mivel kb. 6 órás a program.
Közben lesz szünet amikor eszünk és teázunk. Adok részletes írásos anyagot a a témákról és a gyakorlatokat is megkapjátok képek formájában, de szükség lesz jegyzetelésre is. Kellemes üdítő teáról gondoskodunk: matracok, párnák, takarók, székek vannak a gyönyörű termünkben.

Minden alkalommal a felkészítő után ingyenes kendős babahordozó bemutatót tartunk. A bemutató ideje alatt vásárlásra is van lehetőség, a babahordozók árából 10% kedvezményt biztosítunk. Gyönyörű szép színű és mintájú, megkötözős, belebújós, karikás, stb. különleges kendők is kaphatók, valamint hordozós kiegészítők (hordozókabát, szoptatós poncsó, táska, stb.)Lehetőség van egyedi szín és mintaválasztásra is.

A szülésfelkészítés ára: pároknak 7000 Ft, ha egyedül jössz, akkor 5000 Ft.
A hordozókendő bemutató és oktatás ingyenes. Szeretettel várunk :))

Jelentkezés a szülésfelkészítésre: +36 20 448-7958.

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates