Babamasszázs

A babamasszázsról:

 

A babamasszázs évezredes hagyománya Indiából származik.
Az ősi kultúrákban anyáról gyermekre szállt a masszázs tudománya. Az édesanyák a világ minden pontján tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, szeretetteljes érintésre.
A fejlett országok rohanó világában észrevétlenül háttérbe szorultak ezek a szülő és gyermek kapcsolatában alapvető fontosságú szempontok.
A masszázs egyszerű és kellemes módszer arra, hogy újra megteremthessük a gyermekeink kiegyensúlyozott fejlődéséhez nélkülözhetetlen szoros kötődés és pozitív töltésű kapcsolat alapjait.
Ha elsajátítod a masszázs technikáját, alkalmazása nagyon egyszerűvé válik. Így könnyen igényeitekhez tudjátok igazítani, és be tudjátok illeszteni napi életviteletekbe.
Számos kísérlet, megfigyelés bizonyítja a masszázs csodálatos hatásait, eredményeit.
A babamasszázs sokkal többet jelent a kicsinek puszta testi örömnél vagy fizikai érintésnél.
A masszázs egyebek mellett megtanít bennünket arra, hogy odafigyeljünk gyermekünk szükségleteire, alkalmazkodjunk hozzá és meghallgassuk.
A babamasszázs jótékony hatásait négy csoportba sorolhatjuk: érintés, ellazítás, aktív együttlét és kötődés.
A babamasszázst két hónapos kortól beilleszthetjük a mindennapi babaápolási teendők közé. A masszázs egészen felnőttkorunkig végigkíséri életünket, természetesen a gyermek növekedésének megfelelően a fogások kiegészülnek a klasszikus svédmasszázs fogásokkal.
Ha te is szeretnéd megtanulni ezt az ősi mozdulatsort, mely segítségével közelebb kerülsz kisbabádhoz, miközben egészséges fejlődését is segíted, szeretettel várlak tanfolyamaimon.

A tanfolyamról:

Az órák elméleti és gyakorlati részből állnak, ahol többek között megismered a babamasszázs történetét a gyermekek anatómiáját és megtanulod a babamasszázs fogásokat lábujjtól fejtetőig.
Ezenkívül megismered a hasfájás, orrfolyás esetén alklamazandó speciális masszázs technikákat is.
A tanfolyam végére képes leszel a babamasszázst önállóan alkalmazni, így bármikor és bárhol a nektek leginkább megfelelő körülmények között alkalmazhatod.
Egy tanfolyam 4 órás. Mivel a babák egyszerre ezt nem bírnák, ezért a ti igényeitekhez igazodva dolgoztam ki a “picibabás tanfolyamot”, mely 4x1 óra.
Akinek a gyermeke épp elalszik vagy nemrég evett, játékbabán tud gyakorolni. Természetesen az órák alatt lehet szoptatni, pelenkázni.
Aki éppen nem tud aktívan részt venni, tudja majd nézni a többieket és én külön segítek a felzárkózásban.
Az “intenzív tanfolyam” 1x4 óra időtartalmú. Az érdeklődő kismamák, gyermek nélkül érkező szülők egy délelőtt alatt mindent megtudnak a babamasszázs elméletéről és gyakorlatáról. Ajánlom várandós kismamáknak, akik így a szülés után azonnal el tudják kezdeni fokozatosan a babamasszázst. Az oktatás játékbabákon történik.

Mit kapsz még?

Egy jó kis csapatot anyukákból, akiknek hasonló problémáik vannak mint neked, így bátran megoszthatjátok egymással is kérdéseiteket.
Szeretettel várlak!

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates