Crowley TAROT-KLUB

Vezeti: Domján Mónika pszichológus
Időpont és helyszín: 2014. szeptember 16. kedd, 18-21 óra között, az inSpirál Stúdióban (Budapest, IX. ker. Páva u. 6. II/2.)
Részvételi díj: 2500 Ft/alkalom
Előzetes bejelentkezés szükséges szeptember 15-ig e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Szeptemberi téma: Lezárás, búcsú. Kapcsolódó kártyák: XIII. A Halál, XVIII. A Hold, XXI. Az Univerzum, Korongok Királynője, Kardok 3 Szomorúság. Annál is inkább, mert nagyjából tavaszig ez lesz az utolsó klub!

A klub célja, hogy a tarot (kifejezetten Crowley tarot) kártyát rendszeresen használó embereket egy olyan csoportban hozza össze, ahol megoszthatják a kártyával kapcsolatos tapasztalataikat.

A klubban megbeszéljük az esetleges problémákat, elakadásokat, nehezen értelmezhető kirakásokat bogozunk ki együtt, akár helyben rakjuk ki, akár egy már korábban készült kirakást elemzünk közösen. Több szem többet lát alapon – főleg, ha az egy kívülállóé! - tágítjuk kártyaértelmezési eszköztárunkat, fejlesztjük személetünket, intuíciónkat.

Várom "vizsgázni" régebben végzett tanítványaimat a klubba! Egy bemutatott kirakásért cserébe oklevelet adok, amely a tarot tanfolyam elvégzését igazolja.

2018  http://inspiralstudio.hu/   globbersthemes joomla templates